kvisko-znak

Kvisko je osnovan 2003. godine u Podgorici sa ciljem da obezbijedi najkvalitetnija rješenja i povoljniju ponudu u oblasti prodaje i servisiranja štampača, printera kao i adekvatnog potrošnog materijala.

U svojoj ponudi imamo: reciklažu tonera i kertridža; prodaju kompatibilnih tonera i kertridža; prodaju i ugradnju CIS (Continuous Ink Suply) sistema – sistem neprekidnog snadbijevanja boje; refil kertridže; repromaterijal za reciklažu tonera; mastilo za sve vrste inkdžet printera; sublimaciono mastilo; mastilo za štampu na tekstilu; foto papir: glossy, matte i silky; sublimacioni papir; decal papir – za štampu na plastici, metalu i keramici; magnetni papir i još mnogo toga. Od 2009. godine smo zvanični uvoznik i distributer Brother štampača za Crnu Goru kao i ekskluzivni predstavnik Static Control-a.

Brother Static Control

 

Koristimo mastila i tonere provjerenog kvaliteta; tehnološke postupke recikliranja starih kertridža koju koriste vodeće svjetske kompanije; usavršavamo ekološke metode obnavljanja i reparacije uređaja što garantuje jednako kvalitetan ispis i broj odštampanih stranica kao i visoku uštedu.

Zakon o upravljanju otpadom („Sl. List RCG, br.080/05-19. i Sl. List CG, br.073/08-7) kao i drugi podzakonski akti definišu otpade od proizvodnje, formulacije, snabdijevanja i upotrebe štamparskog mastila koje sadrži opasne supstance – kao opasan otpad. Kvisko prepoznaje značaj i neophodnost društveno odgovornog ponašanja, zato smo se pobrinuli da u okviru zakonskih odredbi ostvarimo pravo da opasne hemikalije iz vaše opreme za štampanje na bezbjedan način, skladištimo, recikliramo ili uklonimo.

Činjenica da smo stekli povjerenje velikog broja firmi, agencija, visokoškolskih ustanova, banaka, velikih preduzeća, malih preduzetnika, državnih i nevladinih institucija i pojedinaca koji imaju potrebe za većim obimom štampe govori o smjeru u kojem će Kvisko nastaviti da ide.

 

stampajte-opusteno-kvisko